Avicii & Nicky Romero – Stranger

Det började för cirka ett år sedan, när låten spreds på Youtube under namnet ”Fuck School”. Både Avicii och Nicky Romero dementerade namnet och det visade sig sedan att låten hette ”Nicktim”. Nu visar Avicii upp en helt ny version av låten i sin senaste podcast. Den har fått en alldeles egen vocal över sig och heter numera ”Stranger”.

Jag tycker vocalen passar riktigt bra, dock tycker jag de kunde ha använt den mer under andra breakdownet. Men det är fortfarande en bra låt. När den här låten släpps vet jag inte än, men jag länkar ett ripp från Aviciis podcast där man kan lyssna på den.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>