David Guetta feat. Taped Rai – Just One Last Time (Hard Rock Sofa Big Room Mix)

Vad ska man säga, riktigt bra låt! Originalet var en av de låtar som fanns med på David Guettas senasta skiva och nu bjuder Hard Rock Sofa på sin tolkning av låten. Först ett typiskt Hard Rock Sofa-dropp på 1.00 följt av ett breakdown där vocalsen tas in och sedan ett riktigt bigroom-drop på 3.54. Droppet från 1.00 kommer sedan tillbaka i slutet av låten. Den här låten kan man definitivt spränga klubbar med! Låten finns inte på Spotify än men den finns på Beatport!

YouTube Preview Image blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>