Svar till Rockfashion.se angående mitt inlägg om Piratpartiet

Sidan Rockfashion.se skrev idag ett inlägg där de bemötte mitt inlägg om Piratpartiet. Väldigt roligt tycker jag men jag känner att jag måste bemöta det igen.

Citat från inlägget:

Liknelser görs, där man säger att vilja ha fri fildelning och legalisera denna är som att vilja legalisera fortkörning. Vi har idag kunnat läsa att Piratpartiet ska använda sig av argument som ”Det finns en miljon ungdomar som fildelar i Sverige, vill du sätta alla dem i fängelse?” och sett det jämföras med att de också borde tycka att det ska vara tillåtet att köra för fort, då säkert lika många gör det.

 

Problemet är att jag inte hittar citatet någon annanstans än just i bloggen där det används för att klanka ner på Piratpartiet (http://magicalmoments.spotlife.se/2012/11/06/varfor-man-inte-bor-rosta-pa-piratpartiet/).

Vill du veta var jag har fått de här ifrån? Piratpartiets facebooksida. Jag vet inte vem som driver den men om den som driver den inte delar partiets åsikter så föreslår jag att ni avsätter denne person. Jag tog mig tid att leta upp inlägget och printade det för att bevisa det hela. Frågan jag ställde på deras wall löd: ”Jag, som musikproducent, har en enkel fråga till er. Varför skulle det vara gratis för er att ladda ner något som jag skapat och som jag vill ha betalt för?”
De två första svaren jag fick såg ut så här:

Om du vill läsa alla inlägg så är det bara att gå in på deras facebooksida och leta efter ett inlägg från 26:e oktober. Du säger att jag far med osanningar för att klanka ner på Piratpartiet när det i själva verket är du som far med osanningar för att klanka ner på min blogg.

 

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Svar till Rockfashion.se angående mitt inlägg om Piratpartiet

  1. Hej Alex! Inte alls så att jag avsett påstå att du far med osanning. Jag tror vi missförstått varandra. Det du nu presenterar som orsak till att peka på detta argument hade i sig varit ett bättre sätt att argumentera för att Piratpartiet har fel i frågan om fildelning från första början. Mycket tydligare!

    Vill man använda citat så är det bra att hänvisa till var de kommer ifrån, allra helst när de är en del av innehåll som inte indexeras på nätet och går att hitta enkelt.

    Men jag tackar för ditt klargörande och har även tydliggjort i ett tillägg i vår artikel att min avsikt inte alls var att påtala att du far med osanning och att vi nog egentligen är helt överens i frågan om fildelning, du och jag. Jag är nämligen emot fildelning och för att du ska få betalt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>