Kent Ekeroth och upphovsrätten

En tanke som slog mig nu, om Kent Ekeroth skulle få för sig att anmäla samtliga medier som använt hans mobilfilm för brott mot upphovsrättslagen, hur mycket pengar skulle han få då? Jag har inte 100% koll på hur den här lagen fungerar, men det borde ju rimligtvis vara Kent Ekeroth som är upphovsman. Eftersom jag läste på rockfashion.se om hur de fick en anmälan mot sig efter att ha publicerat en bild på en svensk flagga, så antar jag att Kent Ekeroth lätt skulle kunna pumpa ut enorma summor pengar på detta.

Alla tidningar och medier måste ha tjänat enorma summor pengar på det hela då det varit huvudnyheten hela veckan, och jag tror att skadeståndet man får betala baseras på hur mycket den som brutit mot lagen har tjänat på det.

Nu tar ju inte det här bort faktumet att Kent Ekeroth med kompani betett sig förkastligt, men jag tycker det är intressant!

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Kent Ekeroth och upphovsrätten

  1. Du har inte tänkt på att det finns en stor sannolikhet för att det var Ekeroth själv som överlämnade filmen till expressen? Det är den enda förklaringen till varför han inte stämt Expressen. Han ville helt enkelt bli av med Almqvist som inte anammat sionistfalangens (med bröderna Ekeroth i spetsen) pro-israelsika judeälskande politik. Han kunde själv avgöra att filmen inte skulle ge honom själv lika allvarliga konsekvenser som den gav Erik. Snart är han tillbaka efter sin lilla timeout och kan fortsätta som vanligt, utan Almqvist. Ekeroth är en börda för partiet och hör inte hemma i SD, det här är inte första gången han är med och bidrar till en skandal.

      • Sionisterna tar successivt över SD och fryser systematiskt ut anti-sionister. Ekeroth är inte svensk nationalist – han är judisk ”nationalist”. Hans tvillingbror har ju tex fått Herzl Award för ”exceptionella insatser för Israel och sionismen” och Kent själv har starka kopplingar till bl a counterjihad-rörelsen. Det är farligt med sådana människor i riksdagen.

        • Jag tänker inte ge mig in i denna SD/Jude/Sionist-debatt som jag ser att många skriver om, dock har jag aldrig gillat Ekeroth så jag ser gärna att han avgår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>