Sång i ett tåg på villovägar

Sitter på tåget på väg hem från Jenny nu. Har varit där sedan förra torsdagen så det blev en rätt så lång tripp! Sitter och läser tidningen och dricker lite juice nu för att fördriva tiden. Hade ju helst av allt lyssnat på lite musik eller på någon podcast men hörlursuttaget på min iPhone är trasigt så det går ju tyvärr inte…

Följer elitserieomgången också men det verkar tyvärr bli en katastrofomgång för mig på Coach Lemat :( Katastrof är väl fel ord då jag kommer skrapa ihop rätt mycket poäng, men Jonte och Niclas har båda Holloway i sitt lag som redan gjort hattrick, känns som att de kommer dra ifrån lite i tabellen.

Har inte fått något svar på alla mail jag skicka än, men de kanske inte kollar mailen på en lördag… förhoppningsvis!

20121117-192959.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>