Det börjar brännas för Waberi!

Har som sagt mejlat massor av högt uppsatta moderater de senaste dagarna och fick idag svar av två! En av dessa visste inte vem Waberi var men sa direkt att Waberi’s åsikter är helt oacceptabla för en moderat riksdagsledamot så fort han fick veta allt om honom.

Den andra är lite mer kritisk, han slingrar sig och svarar inte på mina frågor. Påstår att det är en ”hypotetisk fråga”. Ska bli riktigt kul att följa fortsättningen av detta och jag kommer publicera namn på alla moderater jag pratat med senare!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>