God jul!

Hallå!

Har återigen blivit lite dåligt uppdaterat men det är jul nu så det kanske inte gör så mycket! Jag befinner mig i Luleå och kommer fira jul med min släkt här!

Tänkte också påminna er att lyssna på Neradio klockan 19.00 på annandagen, alltså på onsdag, då mitt radioprogram Magical Moments sänds igen! Kan berätta som en liten hemlis för er att det blir bland annat lite R3hab, Syn Cole, Eric Prydz och Albin Myers. Ingenting ni vill missa med andra ord!

Nu ska jag äta lite mer julmat! Ha det så bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>